Profil tvrtke

Socreat elektronika tehnologija Limited je visokotehnološkoj joint venture poduzeće iz Hong Kong i Kopna, specijalizirana za R & D, proizvodnja i prodaja inteligentna LED rasvjete. Temelji se na koncepciji "Dolaze iz prirode, stvoriti našu budućnost", fokus na R & D, proizvodnja i prodaja kvalitetnih sve u jedan solarna Vrtna svjetla, svi smo u jedno solarno ulica svjetlo, prijenosni solarni sustav rasvjete.

Socreat je profesionalni R & D tim koji sastavlja iskusni LED vozač inženjeri i projektanti rasvjete. Imamo čvrste tehničke strogost i bogato iskustvo u dizajnu proizvoda i surađujemo s profesorima i stručnjacima iz Xi'an objavljuje Šangajsko sveučilište i Xi'an sveučilište znanosti i tehnologije pružiti klijentima najbolje proizvode.

Ceste pametna je novi brand tvrtke Socreat, brand menadžement sisteme u kopno službeno formiranje u 2016. Sigurni smo novi brand će biti super zvijezda u cijelom svijetu, vodi razvoj tržišta solarne ulica svjetlo. Kao vođa, inzistiramo na smjeru "stručnjak u inteligentne rasvjete, osvijetlio svijet", Imajući R & D u inteligentna rasvjeta proizvoda i poboljšanje kvaliteta svjetlosti. Mi stvaramo ugodnije, povećati energetsku učinkovitost, veća kvaliteta životne sredine po mudrosti.

Osiguranje kvalitete

Naša tvrtka posjeduje Napredno testiranje opreme i profesionalni i kvalificirani inženjer, koji strogo kontrolirati cijeli proces kupovine uključujući materijal, proizvodnju postupka i gotovog proizvoda. Pouzdanost testova su strogo u skladu s vojnih proizvoda. Naši proizvodi su potpuno u skladu sa zahtjevima međunarodnih standarda, kao što su UL, CE, FCC, RoHS i tako dalje.

Posjet tvornici

Naša tvornica nalazi u Gushu, Bao'An district u Shenzhen, koji je elektronika proizvodnja središte Kine.

Gushu je samo 2 stanice podzemne željeznice od Shenzhen airport, je prikladan za posjete.

Dakle, ako ste zainteresirani za LED, molimo ne ustručavajte se posjetiti nas, srdačno Dobrodošli!

Enterprise Vision:

Kao lider u inteligentne rasvjete.

Poduzeće iz smjera:

Stručnjak za inteligentne rasvjete, osvijetlio svijet.

Enterprise začeće:

Dolaze iz prirode, stvoriti našu budućnost.

Enterprise vrijednost:

Ponuditi kupcima, zaposlenicima, dioničarima i poslovni

partneri platformu gdje možete stvoriti i ostvariti snove;

poštivati i poticati sve sposobnosti i kreativnost.