Neverovatno! Road Smart dobija puno fanova na sajmu kantona

15. april i 19. april, Road Smart jedinstveni dizajn integriše dizajn inteligentnog solarnog ulicnog svetla: Solar Flybird Light , Solar Nighthawk Light , Solar Moon Light , Solar Lighting i Solar Leptir Light oslanjaju se na bluetooth zvučnike prisutne na sajmu Kantona. Dodatno, Road Smart 2018 novi proizvod: svetlija, duži i jedinstvenija Solar Flyhorse Light ; APP inteligentna kontrola emituje Solar Butterfly Light, Solar Nighthawk Light sa sigurnosnom IP kamerom ; visoka svetlosna i troškovna efikasnost posebno Sunčano mesečno svjetlo RS-ML-H5000 neverovatno pokazuje.

road smart

road smart

Ovi proizvodi postižu napredak u izgledu, osvetljenosti, uniformnosti, upornosti i inteligencije itd.
Osim što stari klijenti dolaze ovde da razgovaraju o dubokoj saradnji, takođe, mnogi novi kupci privlače Road Smart, a ne samo proizvodi, već brand marketing, Road Smart duh, itd.
"Ovaj proizvod sa izuzetno lijepim izgledom i svetlom uniformom, uzimajući u obzir potrebe tržišta", kupac iz Južne Afrike to kaže i veoma zadovoljan proizvodom Road Smart.
"Ako saznate Road Smart tehnologije i koncept brenda, videćete da to nije skupo, Road Smart proizvodi to zaslužuju" Kupci iz Egipta daju komentare na to.
"Znam put Road Smart od pre 3 godine, prijatna je saradnja sa Road Smart-om, uvek pružaju profesionalno rješenje za moje projekte, Road Smart nastavlja sa radom inteligentno ultralasno svjetlo baš kao što su rekli, to je pouzdano preduzeće i mora biti lidera inteligentnog polja uličnog svetlosnog polja "To je kupac iz Afrike".

road smart

road smart

road smart

road smart

road smart

Nakon pregleda proizvoda kompanije Road Smart na sajmu kantona, puno kupaca zahtijeva posjetiti glavnu službu kompanije Road Smart i fabriku. Kakvo iznenađenje, prvi dan nakon kantonalnog sajma, sreli smo šest zemalja klijenata.
Knowing Road Smart imaju 9 godina iskustva na inteligentnom solarnom ulicnom svetlu i patentnom dizajnu proizvoda koji poseduje više od 80 komada patenta po izgledu i sklopu i strukturi, ovi klijenti su odmah odredili svoju nameru saradnje sa Road Smartom.
I jedan klijent iz Južne Amerike potpisao je ugovor o uzorcima i odmah platio na glavnom štabu.

Čestitamo uspješnom uspješnom sajmu u Kantonu.

road smart

road smart

road smart

road smart

road smart

Road Smart proizvod se već primjenjuje u više od 120 zemalja, 2018 Road Smart će ubrzati izgled svjetskog tržišta i napisati novo poglavlje na "Belt i put", dovesti zeleno i inteligentno svjetlo na svako mjesto svijeta. , inovativni visokokvalitetni proizvodi, profesionalni Sunshine Service Team će dodatno osvajati pohvale i povjerenje kupaca u inostranstvu.

QQ截图20180421181654.jpg