Kako održavati sunčevu ulicu tokom leta?

Kako visoka temperatura nastavlja da se povećava tokom leta, preopterećenje struje takođe čini vrhunac popravki na svim delovima života. Solarna svetla u uličici nisu izuzetak. Preopterećenost struje i prirodno uništavanje grmova će uzrokovati probleme ulične rasvjete. Dakle, u industriji ulične rasvjete, letnje radove održavanja moraju se uraditi kako bi se osiguralo normalan rad solarnih svetlosnih ulaza. Pa, kako da održavate solarno ulično svetlo ljeti? Road Smart daju odgovore:

solar street light

1. Vrijeme

Mnoge zemlje su subtropska monsunska klima, konvektivni vremenski uslovi često se javljaju tokom leta. Često se javlja kišnica, grmljavine i tajfuni. To je zaista izazov za one koji imaju višu nadmorsku visinu i relativno slabe temelje. Često se javljaju neželjeni događaji kao što je otpuštanje sunčevog panela baterijskog panela, pada sunčeve svetiljke i nagib svetiljke. Ovo ne utiče samo na normalni rad osvetljenja, već i na pješake i vozila u gusto naseljenim područjima.

 

Kontrola sigurnosnih performansi i održavanje i popravke solarnog ultraljubičastog svjetla trebaju biti unaprijed popunjene tako da se gore navedeni neželjeni događaji mogu u velikoj meri izbeći. Provjerite ukupnu situaciju solarnog ultraljskog ulaza kako biste vidjeli da li je u pločama i sunčevim ultraljim glavama vidljiva gustina, pogledajte da li je sunčevo svjetlo na licu nagnut, i ako su vijci čvrsti. Ako postoji takva situacija, treba je odmah ukloniti kako bi se izbegle nesreće.

 

2. Visoka temperatura

U leto, kada se temperatura naglo ošteti, situacija u skladištenju litijumske baterije takođe će biti pogođena. Posebno nakon izlaganja suncu, ako postoje grmljavine, potrebno je redovno pregledati i održavati. Ako kapacitet ne ispunjava zahteve litijumske baterije Pravovremenu zamenu, kako ne bi uticali na normalan rad solarnih ultraljskih svetala.

 

Kao ključna komponenta solarnog ultraljskog ulaza, kontroler mora provjeriti njegove vodootporne performanse. Otvorite vrata dna sunčeve ulice i izvadite kontrolor sunčeve ulice. Proverite da li zglob ima traku, loš kontakt, pronicanje itd. Kada se pronađu navedeni problemi, odgovarajuće mjere treba odmah napraviti za ispravljanje i eventualne moguće eliminacije potencijalnih sigurnosnih opasnosti. Ljetna kišnica je dovoljna, iako u normalnim okolnostima kiša neće direktno ući u unutrašnjost pola, ali će vrijeme visoke temperature utapati u vodenu pare kao kratak spoj, u kišnoj sezoni, treba obratiti veliku pažnju, voda je suviše duboka. Postojaće neke posebne okolnosti, pa je neophodno preduzeti preventivne mjere.

 

3. Troškovi

Danas mnoge zemlje posvećuju više pažnje zelenjavnom projektu. Kao rezultat toga, mnogi projekti solarnog uličnog osvetljenja će pratiti projekat zelenila. Međutim, tokom leta grmljavine, drveće u blizini sunčanih ulaza mogu se lako oduševiti jakim vjetrom, oštećenjem ili direktnim oštećenjima na sunčevim ulicama. Zbog toga se drveće oko solarnih svetiljki treba redovno isušivati, posebno tokom sezone kada letnje biljke rastu. Nije vrijedno sveće, a osiguranje stabilnog rasta drveća može smanjiti štetu prouzrokovanu sunčevim svjetlinama zbog odlaganja stabala.

 

Navedeno je u vezi sa metodom održavanja solarnog ljetnog osvjetljenja koji je uveden na ovaj način, kako se navodi, preduzimaju preventivne mjere, iako sistem solarnog osvetljenja ulazi u strog pregled inspekcije prije napuštanja fabrike, ali dugotrajan rad će neizbežno dovesti do neočekivanog okolnosti Pojavljivanje, promene temperature, vremenski efekti i oštećenja od čoveka takođe će povećati stopu neuspjeha. Dakle, radovi na održavanju mogu osigurati dugoročnu upotrebu uličnog svetla.

 

solar street light