Road Smart Continually Show Na sajmu Canton Fair

15.-19. Oktobar , Road Smart jedinstvena integracija patentnog dizajna inteligentna solarna ulična rasvjeta: Solar Flybird Light , Sunčeva svjetlost Nighthawk , Sunčeva svjetlost , Sunčeva svjetlost i Sunčeva svjetlost u bluetooth zvučniku prisutnom na kantonskom sajmu. Pored toga, Road Smart 2018 novi proizvod: svjetlije, duže i ujednačenije Sunčeve svjetiljke za sunce ; APP inteligentna kontrola emitovanja Solar Butterfly Light, ažuriranje Solar Nighthawk Light sa sigurnosnom IP kamerom ; prekrasan dizajn Solar Bee Light privlači mnoge kupce koji dolaze u posjetu.

road smart

Ovi proizvodi postižu proboj u izgledu, osvetljenosti, uniformnosti, upornosti i inteligenciji itd.
Osim starih kupaca dolaze ovdje kako bi razgovarali o dubokoj suradnji, i mnoge nove kupce privlači Road Smart, ne samo proizvode, ali brand marketing, Road Smart duh, itd.
"Ovaj proizvod s visokim prekrasnim jedinstvenim izgledom i svijetlim uniformama, u potpunosti uzimajući u obzir potrebe tržišta", kaže kupac iz Južne Amerike i vrlo zadovoljan proizvodom Road Smart.
"Ako naučite Puteve pametne tehnologije i koncept brenda, videćete da to nije skupo, Road Smart proizvodi to zaslužuju".

"Znam Road Smart od 3 godine, to je ugodna saradnja sa Road Smart, oni uvijek daju profesionalno rješenje za moje projekte, Road Smart nastavlja raditi inteligentno solarno ulično svjetlo baš kao što su rekli, to je pouzdano poduzeće i mora biti vođa inteligentnog solarnog uličnog svetlosnog polja "Kupac iz Afrike je to rekao.

road smart

road smart

road smart

road smart

Road Smart proizvod se već primjenjuje u više od 120 zemalja do sada, 2018. godine Road Smart će ubrzati raspored globalnog tržišta i napisati novo poglavlje na "Belt and Road", donijeti zeleno i inteligentno svjetlo u svako mjesto na svijetu. imidž, inovativni visokokvalitetni proizvodi, profesionalni Sunshine Service Team će dodatno osvojiti pohvale i povjerenje kupaca u inozemstvu.

road smart