Šta je standard za solarno osvetljenje?

Poslednjih godina, uz podršku različitih zemalja za industriju zaštite životne sredine, razvoj solarne industrije uličnog laka postaje sve brži i brži. Pored razvoja, sve više i više solarnih svetiljki su na tržištu, ali dolazi do dosta problema, neujednačene rasvjete i nerazumne distribucije svetlosti itd.

Zašto? Zato što industrija nema standard. Sa stanovišta korisnika, zbog toga što ne znaju tehnologiju solarnog osvetljenja ulice, samo kratko razumevanje jednostavne mainstream konfiguracije tržišta, kao što su: vat u solarnom panelu, kapacitet baterije i količina vode. Prema tome, ovi nerazumni parametri mogu se koristiti samo kao standard selekcije. Izbor korisnika određuje izbor proizvođača. Zbog nedostatka standarda u industriji, korisnici ne razumeju tržište, a mnogi beskrupulozni proizvođači oduzimaju tržišne rupe i koriste inferiorne materijale i dodatke, što uzrokuje konfuziju u industriji. Dakle, koji je standard solarnog ultraljubičnog svetla?

Nakon dubinskog razmišljanja, Road Smart je konačno dobio odgovor: Korisnik nije nabavio parametre, a ne konfiguraciju, a ne moć, što je krajnja kupovina u svjetlu. Road Smart se vraća na suštinske potrebe korisnika, proučava stvarne potrebe korisnika, formuliše standarde x kvaliteta za formulaciju, pokreće "Rs standard", testira solarna ulicna svetla ukupnom svjetlosnom zračenjem i kvalitetom svjetlosti.

Ukupno svetlosno zračenje

Road Smart saznaje i definiše pojam koji može da meri svjetlosnu sposobnost solarnih ultraljskih lampi: ukupna količina svetlosti koju emituje sunčeva svetlost svake noći, a jedinicu predstavlja "lmh".

solar street lighting

Pored toga, postoji i zahtev da svetlost bude kvalitet svetla. Ovaj kvalitet uključuje svetlost, jedinstvenost, temperaturu boje i prste.

Light type - oblik svetla na tlu

Fotoelektrična stopa konverzije je naročito oskudna, tako da je svetlost veoma dragocena za solarne ultraljke svetiljke. Da bi se maksimalno povećala upotreba svetlosti, Road Smart je proučavao kako razumno koristiti svetlo, smanjujući otpad spoljašnjeg svetla. Patentirana sočiva je na kraju razvijena, kako bi se izvršila sekundarna distribucija svetlosti na svetlosti. da bi svetlo paralelno sa putevima i poboljšalo korišćenje svetlosti.

solar street lighting.jpg

solar street lighting

solar street lighting


Jedinstvenost - Najsjajnija i najtamnija razlika u vrijednosti svjetla na putu

Road Smart upoređuju obično solarno ulično osvetljenje i Road Smart solarno osvetljenje ulaza, dole ispod podataka: obična ulična lampa 60 W svjetlosni izvor, osvjetljenje centra 32lux, osvetljenost 7 m 5lux, 10 m osvjetljenje 0lux.

solar street lighting

solar street lighting

Putno pametno 30W inteligentno sunčano ulicno svetlo, osvetljenje centra 30luks, osvetljenje 7 metara 14luks, osvetljenje 10 metara 7lux, osvetljenje 15metara 3.

solar street lighting

solar street lighting

solar street lighting

Putem upoređivanja, Road Smart pametna ultraljska lampa je superiornija od običnih solarnih ultraljskih lampi u smislu ravnosti. Road Smart je uložio dosta napora u jedinstvenost proizvoda, razvio niz patenata, racionalno dodijelio svjetlost, riješio probleme kao što su koncentrisani zrak i očigledne tamne tačke i postigli efekat veće površine zračenja i jedinstvenog osvetljenja. Pored toga, putem upoređivanja podataka Road Smart solarna pametna ultraljska lampa je takođe značajno veća od obične ulične sijalice u prostoru za osvetljavanje i veoma je vidljiva noću, pružajući bolji prostor osvjetljenja za pešake.

Temperatura boje - boja svjetlosti koju oseća ljudsko oko

Temperatura boje izvora svetlosti je različita, a boja svetlosti je takođe različita. Svetlo sa niskom temperaturom boje je žućkasto, zovemo ga toplim bojama. U smislu emocija, topli bojovi daju ljudima topli osećaj. U ulozi, žuto svetlo je dobro u magli. Svetlost visoke boje temperature je belo svetlo, u emocijama, u hladnim bojama daje vizuelni osećaj hladnosti, ustvari, visoka temperatura boje belo svetlo za putno osvetljenje ima srednji vizuelni efekat, dobru vidljivost, svetlije od niske boje žute boje. Međutim, ako je temperatura boje previsoka ili preniska, ljudi će se osećati neprijatno. U različitim okruženjima, temperatura boje ima različita značenja u smislu emocija i funkcije. Road Smart ne samo da održava odgovarajuću temperaturu boje, već i da se prilagodi različitim okruženjima.

solar street lighting

Ra - u kojoj meri izvor svetlosti vraća boju objekta

Što je veći znak, jači je smanjenje svetlosti, ali niže svetlost. Eksplicitno znači iracionalno, to će uzrokovati stvaranje loše životne sredine i obrnuto. Putna pametna svetla za solarne ulice preporučuju se za kompromis, Ra≥70.

solar street lighting

Svetlost - Blistav intenzitet svetlosti koju oseća ljudsko oko

Glam će izazvati zamor vizualizacije, imati određeni uticaj na oči i izazvati neugodnost očiju, odsjaj može da izazove neku opasnost prilikom vožnje ili sportova na otvorenom. Dakle, bez sjaja i protiv glaza je standard kvaliteta svjetlosti. Road Smart ostvaruje krajnji cilj kvaliteta svjetlosti - kako bi olakšao oči. U razvoju solarnih ultraljubičnih proizvoda, on takođe posvećuje pažnju anti-sjaju i omogućava korisnicima da imaju bolje svjetlosno okruženje.

solar street lighting

Road Smart "Rs standard" testira solarne ultraljke svetiljke na osnovu ukupne količine svetlosnog zračenja i kvaliteta svetlosti. Razvoj industrije zahteva standarde, standarde za regulisanje industrije, industrija može da se kreće ka pravcu standardizacije i standardizacije. Road Smart u industriji solarnih uličnih rasvjetnika savesno se pridržava "Intelligent solar street led light" za poslovnu misiju, posvećen je čuvanju i obnavljanju sunca, tako da su ulične lampe sve više u blizini efekta sunčeve svjetlosti. Trenutno, Road Smart solarna ulicna rasveta osvetlila je više od 120 zemalja. U budućnosti, Road Smart će nastaviti sa svojim naporima da poveća svetlost gradovima, vodiće industriju solarnog osvetljenja da se razvija u pravcu pametne standardizacije, promoviše razvoj globalne zelene energije.

solar street lighting