Integrirane svetiljke za solarnu baštu

Integrirane svetiljke za solarnu baštu
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Road Smart integrirana sunčeva svetla prednosti svetla:

1. Integrirani proizvodi za rasvjetu solarnih vrtova pružaju garanciju od 3-5 godina, imaju sistem nakon prodaje.

2. Svi naši proizvodi su prošli CE i RoHS sertifikaciju Evropske unije i vodootpornu sertifikaciju IP65 na visokom nivou.

3. Integrišemo istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i integraciju, i pružamo OEM i prilagođene usluge na osnovu isporuke postojećih modela. Više od 20 naših inženjera spremno je izaći na sve što vam treba!

4. Fabrika ima 10 godina istraživanja i razvoja i iskustvo u proizvodnji solarne energije. Sa površinom od 6.000 kvadratnih metara proizvodnog i poslovnog prostora, kompanija samostalno proizvodi solarne panele i kontrolere kako bi kontrolisala kvalitet iz izvora i znatno smanjila troškove nakon prodaje.

5. Integrisana solarna bašta na putu Smart usvaja američke uvozne visoko efikasne solarne filmove, američki Puri LED izvor svetlosti, litijumsku bateriju snage i nezavisno istraživanje.

6. imaju 80pcs patenata na strukturu i izgled i krug.

7. Snabdevanje različitom snagom, različitim aplikacijama proizvoda, kao što su barom svijeta niske snage, svjetla vile; visokonaponska autoputeva; višenamenska nadzorna alarmna svetla; kućne solarne sisteme za osvetljenje.

8. Integrirani svetlosni svetlosni svetlosni putevi kompanije Road Smart, integrirani LED izvor svetlosti i solarni panel, kontrolisani od strane inteligentnog kontrolera, mogu efikasno smanjiti stopu grešaka, olakšati instalaciju, u velikoj meri štede troškove transporta i instalacije, a takođe efikasno smanjuju troškove nakon prodaje.

9. Proizvodi su izvezeni u više od 120 zemalja u inostranstvu i proizvedeni su za veliki broj poznatih robnih marki u inostranstvu. Dobili su visoko priznanje od kupaca.

Road Smart integrirana sunčeva svetla

Socreat Electronics je jedan od najboljih proizvođača i snabdevača na svijetu na svijetu, opremljen dobrim integriranim projektom za projektovanje solarne bašte, dobrodošlicu veleprodajnim proizvodima iz naše fabrike.
Upit