Solarna rasvjeta na otvorenom

Solarna rasvjeta na otvorenom
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Road Smart inteligentno integrirano sunčano svetlo na otvorenom:

【Wrking princip】

LED solarne ultraljubičaste svetiljke koriste solarnu energiju, koriste baterije za skladištenje električne energije tokom dana, a programeri mikroračunara kontrolišu prenapon i prekomerno pražnjenje i automatski uključuju svetla. Sistem solarne ultraljubičaste svetlosti je skup nezavisnog distribuiranog sistema napajanja, koji nije podložan geografskim ograničenjima i ne utiče na lokaciju za instalaciju električne energije. Pod utjecajem, takođe nije potrebno iskopavati put za izvođenje ožičenih zakopčanih cijevi, izgradnja i ugradnja na gradilištu su vrlo zgodni, ne trebaju sistem prenosa električne energije, ne troše struju, kako zaštitu životne sredine tako i štednju energije, sveobuhvatne ekonomske koristi , posebno za već izgrađene Dodavanje solarnih ulica u cestama je vrlo zgodno. Konkretno, efikasnost je upotrebe putnih svetala, vanjskih bilborda i autobuskih stanica daleko od elektroenergetske mreže.

【Prednosti proizvoda】

1. Ušteda energije, zaštita životne sredine, bez održavanja

2. Jednostavna instalacija i dug vek trajanja

3. Niski napon, siguran za upotrebu

4. Široka primena

【Tehnički parametri】

1. Adaptirani izvor svetlosti: Bridgelux LED čip, život: 50000 sati.

2. Solarni paneli: Pojedinačni paneli visokih performansi konverzije sa životnim vekom od ≥25 godina.

3. Baterija: LiFePO4 baterija 5-8 godina života

4. Kontroler: inteligentni kontroler, anti-punjenje, preterano pražnjenje, kontrola svetlosti kada se uključi / isključi

5. Kutija za bateriju: kalup presa, potpun zaptivanje vodootporan, bolji izolacijski efekat.

7. Klasa zaštite IP65.

8. Radno vreme: 12 sati dnevno osvjetljenje, održivo osvetljenje 3 ~ 5 dana, također se može prilagoditi prema zahtjevima gostiju.

9. Pogodno za ugradnju i upotrebu lokacija: selo, porodično dvorište, drumski saobraćaj.

solar lights outdoor


Socreat Electronics je jedan od najboljih proizvođača i snabdevača na svijetu na svijetu, opremljen dobrim projektom za solarno osvjetljenje, dobrodošlicu veleprodajnim proizvodima iz naše fabrike.
Upit