Solarna svetiljka Led Street

Solarna svetiljka Led Street
Chat Sada
Detalji o proizvodu


Svetlosna lampa od solarne vode od 40W od Road Smart parametra:

Certifikat: CE, RoHS, ISO9001 Volyate: 12V
Aplikacija Ulica Tip baterije: Litijum
IP klasa: IP65 Punjenje 6
Tip: SC-NH100 Paket: Karton
Radna temperatura: -20 ℃ + 60 ℃ Solarni panel: 18V 100W
IP klasa: IP65 LiFEPO4 baterija 12.8V 424WH
CT: 1700-7000K Efikasnost svetla: 160lm / w
Vrijeme pražnjenja: 12h / dan * 5 dana Visina montaže: 6m
Izlaz:
5000 / mesec Snaga LED: 40W 6000lm

Ulična lampa sa sunčanim uljem Mesto primjene:

Pogodno za potrebe osvetljenja na raznim vanjskim mestima kao što su bašte, parkovi, parkirališta, putevi, autoputevi, autobusne stanice, trgovi, stadioni, fudbalska terena itd.


Karakteristike i funkcije ulične sijalice koje se vode u Solarima:

Glavne komponente: Držač sijalice se uglavnom sastoji od LED panela, solarnog panela, solarnog regulatora, litijumske baterije i školjke od aluminijuma.

LED svetlosna ploča se sastoji od 60 zrna, koristeći Sjedinjene Države uvezene Bridgelux 45mil lampe, svijetle i stabilne.

Solarni paneli koriste visokokvalitetne monokristalne solarne ćelije silicijuma, a efikasnost konverzije može da dostigne 20%.

Kućište aluminijumske legure usvaja postupak livenja i obložen je slojem za zaštitu od korozije na spoljašnjem sloju za izdržljivost.

Vrijeme osvetljenja: Obično je potrebno samo 6 sati da se potpuno napuni u sunčanim uslovima i može osvetliti 12 sati dnevno tokom 5 uzastopnih dana.

solar nighthawk light advantages 160lmw.jpg

Posle prodaje:

  1. Prvo, naši proizvodi se proizvode u strogom sistemu kontrole kvaliteta, a defektna stopa će biti manja od 0,2%.

  2. 2Osnovno, naš sistem solarnog osvjetljenja je DIY dizajn, svaki dio poput baterije i kontrolera može se lako zamijeniti.

  3. 3 Treće, pošaljite slike ili vedio o greškama, naš angažer će analizirati koji deo problema. Tokom garantnog perioda, mi ćemo poslati zamjene novom narudžbom za malu količinu. Za defektne serijske proizvode, mi ćemo ih popraviti i proslediti vam, ili ćemo moći da razgovaramo o rešenju, uključujući re-poziv u skladu sa stvarnom situacijom.

  4. 4 Ako se tokom garantnog perioda možete kupiti zamjene od nas.

Slike projekta:


solar nighthawk light

solar nighthawk light

Certifikat:

未命名sd.jpg


Socreat Electronics je jedan od najboljih proizvođača i snabdevača svetskog proizvođača solarnog svetla Nighthawk, opremljen dobrim projektom solarne led ulice, dobrodošlicu veleprodajnim proizvodima iz naše fabrike.
Upit